• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.
  • Shop online of bezoek ons in Warenhuis Vanderveen!

5.019 reviews

    Daisy Night Fopspeen Croissant | T2

    Frigg Daisy Night Fopspeen Croissant | T2

    €4,95

    Productomschrijving

    FRIGG Daisy NIGHT speen.

    Nieuwe kleuren beschikbaar! Door het GLOW IN THE DARK gedeelte is deze speen een musthave voor elke mama of papa. Nooit meer zoeken in het donker naar de speen maar altijd direct resultaat bij je zoektocht.

    Deze bloemen fopspeen is vrolijk in een neutrale kleur zodat het goed bij elke outfit past.
    Maat 2 voor een leeftijd van 6 tot 18 maanden.

    Het natuurrubber gedeelte is ontwikkeld om het zuigreflex van het kind te ondersteunen en de vorm bootst die van een borst na. Daarom pakt bijna elke newborn deze speen gemakkelijk van nature.

    De spenen hebben twee luchtgaten in het schild zitten, waardoor de kleine altijd goed kan doorademen.De speen is gemaakt van 100% natuurrubber, het schild is gemaakt van polypropyleen, wat veilig voor je kindje is. Het ronde lichtgewicht schild buigt weg van het gezicht, zorgt ervoor dat lucht de gevoelige huid rond de mond bereikt en irritatie vermindert. Berg de speen altijd vocht- en lichtvrij op.

    > BPA en PVC vrij
    > Dit product voldoet aan de Europese standaard EN 1400 A1

    • Kook een pannetje met water, haal deze van het vuur en laat het water iets afkoelen alvorens je de speentjes in het water legt;
    • Leg de spenen 5 minuten in het water en maak ze daarna goed droog;
    • Er kan water in het speentje lopen, dus knijp de speen altijd goed uit;
    • LET OP! De spenen kunnen niet in een magnetron of sterilisator.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Pure Joys 4.9 / 5 - 13 Reviews @ Google review
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »